• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 11:19

پیام تبریک دکتر سید علی مومنی به مناسبت روز پزشک

معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره): پزشکی و اخلاق، پیوندی مقدّس و ناگسستنی دارند

دکتر سید علی مومنی به مناسبت یکم شهریور روز پزشک و مقارن با زادروز حکیم ابوعلی سینا، پیام داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، متن پیام دکتر سید علی مومنی معاون امور دانشگاهی مجتمع در نکوداشت روز پزشک مقارن با یکم شهریور 1403 به شرح ذیل است:
به نام آفریدگار جان بخش و روح آفرین دیگر بار موسم شهریور فرار رسید و یکمین روز این ماه و روزی به یاد حکیم فرزانه ایرانزمین،روز پزشک نامیده شده است.
پزشکی و اخلاق، پیوندی مقدّس و ناگسستنی دارند.
پزشک به سلامت انسان می اندیشد و اخلاق، سعادت انسان را هدف خویش می داند.
پزشکی پاسدار جسم است و اخلاق، نگهبان روح. چه نیکوست که پزشک، افزون بر سلاح مادّی و دارو، مسیحادم و عیسی نفس باشد و با کلام و خلق نیک، تاعمق جان بیمار نفوذ کند و بیماران را شفابخش باشد.
از این روی در طول تاریخ، پزشکی همیشه مقدس بوده و بسیاری از طبیبان روزگاران کهن، با همگامی پزشکی و اخلاق، با شفابخشی بیماری جسمی بیماران، آن را وسیله جذب و هدایت مردم به سوی ارزش های اخلاقی و انسانی قرار داده اند.
با افتخار این روز فرخنده را به تمامی پزشکان این دیار شادباش گفته ،سرفرازی آنان را در راستای خدمت به ملت بزرگ ایران آرزومندم.
هزاران درود و هزار آفرین
نثار پزشکان ایران زمین
همان لایقانی که دانشورند
امید آفرینند و درمانگرند